város & közlekedés

város & közlekedés

Bemutatkozás

2015. augusztus 17. - Zelki Benjámin

Üdvözöllek a városi levegőben! Ez a virtuális közeg befogad mindent, ami az urbanisztika és a közlekedés világába belefér. Ha minden mennyiségben bírod a városi vasutakat, ha vonzódsz a (poszt)modern városépítészethez, ha nyomon követed a közlekedésben történő fejlesztéseket, ha fogékony vagy a városi jelenségekre, vagy csak úgy érzed, mindez elfér széles érdeklődésed palettáján, akkor jó helyen jársz. Büdös és szmogos? Vagy szabaddá tesz? Meglátjuk!

ennocturnaluna1.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://varosilevego.blog.hu/api/trackback/id/tr807675156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiorgazda 2015.09.06. 21:26:10

Legkisebb költségű közlekedés gyorsításként a 6-os villamossal körjáratot alakítanék ki. A Móricz Körtérnél le a szint alá, (metrócsatlakozás), 61-es végállomásnál ki a föld alól. A Széll Kálmán térnél minimális módosítással kiépülhet a körjárat. A 61-es csak a Széll K. térig hozzon utasokat. Egy aluljáró építéssel uott megoldható a jó kapcsolat, az ideiglenes megállótól kicsit beljebb hozni a 61-es végállomást. Itt is gyorsul a felszíni közlekedés ezáltal. Ezeket a két tér átépítésénél már észrevehették volna a tervezők. A Nagykörút így legalább tömegközlekedésileg körút lenne.
süti beállítások módosítása